Бабин лек топи ангината за 24 часа

Уникално мазило се преборва с ангина за 24 часа!

Много хора страдат от проблеми с гърлото , които при липса на адекватно лечение често преминават направо в ангина или дори гнойна ангина. Затова трябва да се реагира винаги навреме, но ако все пак сте закъснели, ви предлагаме начин да се поправите.

Това става най-добре чрез мазило, което съдържа в себе си три много полезни съставки.

Трябват ви само яйце, зехтин и восък.

Край на жестоката ангина със специален мехлем!

Приготвяне:

Яйцете се сварява, но до пълното втвърдяване на жълтъка, не бива да бъде рохък. Изкарвате жълтъка и го намачквате добре в отделен съд. В друг съд сипете 60 гр. пчелен восък и 400 мл. зехтин. Вторият съд се слага на котлона и се чака восъкът да се стопи. Когато се случи, започва да се добавя и намачканият жълтък, но на части – така, че да не изкипи. Ако почне да кипва, отдръпвате от огъня за малко и после продължавате. Всичко се маха от котлона след добавянето на пследната част от жълтъка.

Следва прецеждане и сипване в стъклен буркан, след като сместа е била добре разбъркана. После вече може да се използва.

При лечение на ангина се намазва болното място обилно със сместа и се оставя да престои така около 2-3 часа. Прави се сутрин и вечер. Правете си сметката, че после не бива да ядете нищо няколко часа, затова не прилагайте процедурата на гладно. Обикновено се прави след закуска и преди лягане.

Първите резултати ще дойдат само едно денонощие след първата употреба на мехлена. Едва 24 часа са необходими за облекчаване на състоянието, а в някои случаи и до пълно възстановяване.

Мазилото обикновено се използва не повече от 4-5 дни, защото след този период няма и помен от коварната ангина. Може обаче да има резултат и по-рано.

Това лекарство помага и при други проблеми. Сред тях са заличаване на белези от изгаряния или повърхностни рани, възпаление на синусите, кисти на яйчниците, зъбобол, заздравяване на ноктите и др.