Руса даскалица, преспала с ученик, шашна всички по време на ареста си, но… (СНИМКИ) 

28-годишна учителка по биология се призна за виновна по обвинение, че е правила секс със свой 17-годишен ученик. Тя се прочу със странната снимка, която ѝ направиха в полицията след ареста, съобщава „Сън“.

Сара Мадън Фоулкс от град Локхарт, щата Тексас, позира за полицейска снимка необичайно усмихната и лъчезарна. Блондинката изобщо не изглеждаше притеснена, че може да влезе в затвора, а сякаш се забавлява.

Фоулкс се надява да избегне затвора, след като пледира за виновна в съда. Това се случи след като адвокатът ѝ Джейсън Насур заяви, че омъжената учителка изглежда толкова позитивна на снимките, защото е невинна. „Това не е виновен човек, който току-що е бил хванат. Когато всичко се изясни, няма да е както изглежда”, каза той.

Учителката, която преподава анатомия и психология в гимназията, е обвинена, че е имала връзка с непълнолетното момче. През март тя сама се предала в полицията. Разследването е започнало след сигнал на училищната администрация, че тя е показвала на ученика материали със сексуално съдържание, с цел да предизвика желание у него. Това отвело полицаите и до момчето.