Тъмни облаци надвиснаха над главата на бруталния убиец на Виктория! В Русе никой не иска да… 

Нито един адвокат в Русе не иска да защитава бруталния убиец на телевизионната водеща Виктория Маринова – Северин.  Всички служебни адвокати са отказали да поемат защитата му. Един от списъка обаче не е имал избор и ще се изправи редом до убиеца в съдебна зала.

Към момента той все още не се е запознал със случая.

Малко след 18 часа тази вечер Северин Красимиров кацна с граждански полет от Франкфурт на летище София. Кола на съдебна охрана го чакаше на аеропорта. Убиецът първо ще бъде откаран в Националната следствена служба. След това ще тръгне за Русе, където ще бъде гледана мярката му за неотклонение. Все още не е ясно кога ще пристигне в града край Дунава. Мярката за неотклонение със сигурност ще се гледа в следващите 72 часа, съобщава Нова телевизия.

Близки на зверски убитата Виктория настояват за най-тежкото наказание. По-рано днес бившият й съпруг Свилен Максимов изрази мнение, че много адвокати ще се редят на опашка, за да защитават това нещо. „Не завиждам на прокурорите и съдиите, които ще го съдят, защото цялата държава сега тях гледа. Първата им задача е да му дадат такова наказание, че другите изверги които обикалят и обмислят такова нещо, да видят и знаят, че няма да им се размине. Това е най-важната им задача”.