Отслабване с джинджифил и лимон и подготвяне на тялото за студеното време с тази витаминозна бомба

Ориенталски пикантен корен за кратко време стана изключително популярен у нас. Джинджифилът се използва широко като подправка, но си струва да се обърне внимание и на неговите лечебни свойства . На първо място, този корен е естествен антибиотик, който се препоръчва да се приема за лечение и профилактика на настинки. И от него може да си направим ефективен агент за изгаряне на мазнини .

С подготовката на подобен инструмент искаме да ви запознаем. Пригответе сместа от джинджифил и лимон , използвайте я и се отървете от наднорменото тегло и като антивирусен агент, който стимулира защитните свойства на тялото.

отслабване с джинджифил и мед

Как да си приготвим сместа от джинджифил и мед

съставки

300-350 грама джинджифил
1 лимон
150-200 г мед

Приготвяне
Настържете джинджифила. По същия начин почистете лимона, отстранете кората от него. Прехвърлете съставките в блендер, добавете мед и разбъркайте.

Поставете готовата смес от джинджифил в стъклен съд, затворете капака и го съхранявайте в хладилника. Яжте 1 ч. Л. на ден в чиста форма или добавете към чай.

отслабване с джинджифил и мед

Джинджифилът, подобно на всяко лекарство, трябва да се приема предпазливо .

При всички остри прояви на заболявания на стомашно-чревния тракт е необходимо да се въздържате от употребата му.

Но с останалите заболявания, смес от джинджифил, лимон и мед може не само да бъде консумирана, но и необходима. Благоприятните свойства на цитрусите активират имунната система и това е особено необходимо през студения сезон. Медът има тонизиращо, подхранващо свойство и помага да се нормализира работата на всички органи в човешкото тяло. Джинджифилът – най-силната съставка – е предназначен не само за укрепване на тялото, но и за борба срещу заболяванията.

отслабване с джинджифил и мед

Този пикантен коктейл се нарича витаминна бомба и е трудно да си представим по-силна комбинация.

Този инструмент не само ще помогне за нормализиране на теглото , но и ще изчисти тялото от токсини, атеросклеротични плаки и лош холестерол . И все пак се счита, че джинджифил насърчава подмладяването! Така че пазете рецептата за джинджифилова смес в отметките си и не забравяйте да я използвате!