Начало Новините днес Супер скандал! Валери Симеонов изрита „Златния скункс“ на „Господарите“ и изригна: Морал...

Супер скандал! Валери Симеонов изрита „Златния скункс“ на „Господарите“ и изригна: Морал от подлеци не приемам! 

От „Господари на ефира“ връчиха на вицепремиера Валери Симеонов „Златен скункс“ във връзка със скандала с майките с деца в неравностойно положение. Днес в предаването Боби Ваклинов успя да се добере до Симеонов, за да му връчи „наградата“.

Вицепремиерът заслужи статуетката с абсурдните си изказвания, които възмутиха цялото общество и предизвикаха вълна от протести с искане за оставката му и за които той все още отказва да поеме отговорност.

Боби Ваклинов го засече до паркинга на партийната му централа, но Валери Симеонов заяви – „Хайде, разкарайте се“!

Репортерът се възмути, че политикът продължава с обидните думи. Разговорът след това продължи пред асансьора на сградата. Валери Симеонов казва на Боби Ваклинов, че „морални оценки от подлеци не приемам“. Според вицепремиера, изказаната от него фраза за майките, която възмути обществото, е била изрязана и манипулирана.

Веднага след това Валери Симеонов влиза в асансьора, изричайки нетърпеливо „Довиждане“.

Репортерът на „Господари на ефира“ се опитва също да влезе в асансьора, но вместо това политикът решава да излезе и все пак да довършат разговора.

Валери Симеонов заявява пред камерата, че не се извинява на майките, защото е важна истината. Отново влиза в асансьора и Ваклинов се опитва да сложи скункса на пода при него, но вицепремиерът изритва статуетката. Накрая Валери Симеонов се скрива в стая, а скунксът потегля с асансьора.