Кърваво меле заради скъпа проститутка в бургаски пийп бар (СНИМКИ)

Двама богати руски граждани – юрист и икономист, получиха заслужен урок по кавалерство, макар и на най-неочакваното за целта място. Гостите на Бургас от Москва снощи влезли добре почерпени в пийп бара на ул. „Апостол Карамитев“ 4. Вътре имало няколко клиенти, които с умерени емоции наблюдавали играта на трите пилона. Обстановката даже била унила, разказва очевидец, цитиран от Флагман.бг.

С влизането на двамата руснаци, на видима възраст около 35-40 г. атмосферата веднага се променила, тъй като те започнали да демонстрират бляскавото си парично благополучие.

Управителят бил готов да ги обслужи по най-перфектния начин – с питиета и момичета, ако московчаните не бяха направили груба грешка – да се държат безцеремонно и обидно към най-красивото момиче: искали да я опипват грубо пред останалите клиенти, обиждали я и заплашвали бармана, че ако не ги остави да се чувстват господари на нощта, може и да не оцелее до сутринта.


Пийп барът е добре оборудван – с три пилона и сравнително прилично обслужване, за разлика от останалите дупки за сладки наслаждения

Последната заплаха обаче дошла в повече на човека зад барплота и той натиснал паник-бутона. След 2 минути от офиса на една от най-страховитите охранителни фирми се втурнали четирима гардове с вид на разярени тигри. Те буквално изнесли двамата московчани на ръце по стълбите нагоре и ги размазали от бой на тротоара.


Само този бар има две ВИП стаи като тази за пийп шоу в тесен кръг

С това обаче безславният тур из нощните заведения на Бургас не приключил, а напротив. След като поизтрезнели, юристът и икономистът от руската столица отишли в Първо РУП-Бургас и настояли да пишат жалба срещу пийп бара, персоналът и собственикът на който е трябвало да бъдат обвинени и наказани. Видът и на двамата бил окаян, казал източник на изданието. Имали белези от нанесен побой по лицата и ръцете. Докато изчаквали да бъдат приети за изслушване обаче, двамата пострадали започнали да поизтрезняват съвсем и да се интересуват кои са „горилите“, които са ги докарали до това състояние. След като установили, че могат да влязат в още по-голяма неприятност от снощната, двойката се изнизала тихичко и се е отказала от подаване на жалба.