Начало Новините днес Първи СНИМКИ на изтупания фокусник, свил „Ролекс“ за 90 бона на пъпа...

Първи СНИМКИ на изтупания фокусник, свил „Ролекс“ за 90 бона на пъпа на София

Ловкият фокусник, който открадна ролекс за близо 90 000 лв. от магазин на пъпа на София пред очите на продавач и охранител, се издирва под дърво и камък, съобщава „Телеграф“.

Снимката му е разпространена по всички гранични пунктове, защото има съмнения, че след невероятния удар като от филм на илюзионисти е духнал веднага в чужбина.

Крадецът атакувал магазина на ул. „Витошка“ на 12 октомври по обяд. В продължение на 40 минути омайвал продавача и се правел, че уж избира скъп часовник.

Когато се решил да види стоката отблизо, гардът заключил вратата на обекта, както е по правилата в този бизнес. Мярката е превантивна именно срещу кражби. През цялото време шоуто на фокусника е било снимано от охранителните камери в магазина.

Обирджията бил изтупа в светъл костюм и говорел на развален английхски. Постоянно обяснявал, че ще си купи някой от скъпите часовници. Успял обаче да разсее продавача и без нито той, нито гардът да усетят, мушнал в джоба си ролекс за 45 000 евро. После обещал да вземе пари и да се върне, за да купи един от моделите.

За доброто обслужване дори оставил 100 евро бакшиш. После сякаш се изпарил Снимката от охранителната камера е разпространена из цяла София. Една от версиите е, че чужденецът е шиптър или румънец, но към момента няма яснота за самоличността му. Работата по случая продължава.