Потрес в София! Жена тича с пачки пари към брониран бус на бул. „Симеоновско шосе“! Отлична плячка за гангстери! 

Тотална некадърност при пренасяне на десетки хиляди левове от оборота на известен столичен хипермаркет демонстрираха частни охранители, твърди агенция Блиц.

Около 22 ч. жена на средна възраст гушна торбата с парите като пеленаче и хукна да бяга около клиентите. На разстояние около 30 метра я чакаше бус „Фолксваген“ със запален двигател, зад волана на който беше поседнал мъж. Гротеската беше толкова всеобхватна, че тежката врата на бронирания автомобил заяде и се наложи жената на няколко пъти да прави неистови опити докато я отвори. В това време шофьорът я гледаше с премрежен поглед.

Пълен патриархат!

Тоталната липса на професионализъм бе отлична покана за гангстери, които като едното нищо можеха да си тръгнат с тлъста плячка без никакво напрежение. Достатъчно беше само да грабнат плика с кинтите и да потънат в мрака.

Рефлексите на шофьора на инкасо автомобила, които наподобяваха мъртъв охлюв в комбинация с бавната му като костенурка кола не биха затруднили дори 15-годишна лада.

Потресаващото е, че безобразното пренасяне и транспортиране на големи суми идва на фона на няколкото зрелищни обира на знатната хранителна верига от последните години.

Или просто служителите на инкасото са чакали някой да ги обере и след това да си разделят голямата сума!