Само в „ШОУ“! Не е за вярване кои скандални звезди влизат във „ВИП Брадър All Stars“ 

Десетият сезон на „ВИП брадър“ е към своя край. В началото на ноември Къщата ще напуснат всички риалити герои, а два дни по-късно ще се напълни с нови 12 звезди. Репортер на „ШОУ“ научи и част от звездното съсловие на новия сезон, който стартира на 5 ноември.

Скандалната дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз се съгласила да участва, след като миналата година вдигна рейтинга с кризите, в които изпадаше нон-стоп. И макар от продукцията да я използваха много ловко за трупане на зрителски интерес, тя е готова отново да си сложи гъза на пангара и да играе по свирката на продуцентите.

Жени Калканджиева е другата светска персона, която има намерение да си възвърне славата с участието в риалити формата, както и да припечели някой лев. Не случайно тя се заяде наскоро с моделката Розмари, която участва в сегашния сезон на „ВИП брадър“. Калканджиева целяла да се разшуми малко покрай името й, за да натрупа последователи, преди да прекрачи прага на най-коментираната къща.

Припомняме, че Жени е героиня на шоуто от шестия сезон през 2014 г. Тогава тя влезе с мъжа си Тачо и неговата любовница Зорница Линдарева. Любовният триъгълник бе в основата на сюжетната линия на целия формат.

Актьорът Станимир Гъмов, участвал в сезона през 2015 г., също се е навил да повтори това си приключение. Тогава продуцентите го забъркаха в любовна авантюра с фолкпевицата Преслава, а след края на формата се раздели с приятелката си, вероятно заради излъчените кадри с певицата. Сега се чувствал вече обигран и готов да заживее в къща пълна с камери. А наши източници издадоха, че напоследък го е закъсал финансово и има спешна нужда от кеш.

Най-вероятно един от участниците ще бъде и Искрата, който е от музикалния лейбъл на Влади Ампов – Графа. Той направи впечатление на продуцентите с участието си в „Черешката на тортата“ и решили да го вкарат в „Биг брадър“.

Категоричен отказ са дали шеф Борис Петров, който си надул хонорара до 200 бона, фолкпевицата Емануела и други от ярките образи от предишни сезони.