Майката на красивата Вики се срина след смъртта ѝ: Зная, че Бог няма!

Майката на красивата Виктория, която загина при нелепа катастрофа на пътя Стара Загора- Казанлък, се срина след смъртта на дъщеричката си и признава, че е загубила вярата си. Тя написа отчаяно послание във Фейсбук към приятелите си, в което ги уведомява за трагедията:

„Снощи, при катастрофа почина дъщеричката ми Виктория! Не зная как ще продължа живота си за напред, но зная,че няма Бог и няма справедливост!
Вики… следвай светлината… Обичаме те с кака!! Много… много!“


Припомняме, че 23-годишната Виктория Гьонева и 22-годишният Цанко Павлов от Казанлък са жертвите на зверската катастрофа, която стана в събота вечерта на пътя Стара Загора- Казанлък. По данни на отлично осведомени полицейски източници, вероятната причина за жестокия инцидент е ромска каруца.

Младото момиче пишело стихове също като майка си. „Много талантлива, крехка, красива и умна, имаше страшно много мечти и сега си отидоха“, пише приятелка на Вики във Фейсбук.

Красавицата обичала и да танцува, а профилът й във Фейсбук е изпълнен с послания за свобода, снимки на птици в полет и пътища, в края на които изгрява слънцето.

Приятелите на Вики са неутешими.

„Ти си ми звездичката, не мога да повярвам, че вече не си тук. Все още чувам смеха ти“, пише друго момиче.