Приказна красавица спечели „Мис Гранд Интернешънъл“, но на сцената й се случи нещо ужасно, всички останаха шокирани! (СНИМКИ) 

Нещо шокиращо се случи на финала на конкурса за красота „Мис Гранд Интернешънъл тази година. На сцената победителката в надпреварата мина през огромна драма. След като разбрала резултатите с нея се случило нещо много неприятно.

Международният конкурс за красота „Мис Гранд Интернешънъл” се проведе в Мианмар и привлече доста внимание. Целият свят наблюдава как след обявяването на резултатите победителката припада в безсъзнание. Момичето моментално бе заобиколено от лекари, които й помогнали да се съвземе. Развълнуваната и щастлива Клара намерила сила да се върне на сцената и да сложи заслужено короната на победител.

В мрежата излезе видеоклип, на който се вижда как реагира девойката, след като чува името си. Всички се втурват към нея за поздравления, но никой не очаква това, което последва на сцената.

След като се съвзема и с усмивка се изправя, красавицата получава лентата на победител, корона и статуетка. Така Клара сбъдна мечтата си.

Тя ще получи също награда от 40 хиляди долара и годишен договор с организаторите на състезанието.

Международният конкурс „Мис Гранд Интернешънъл“ се провежда от 2013 г. насам и става престижен, колкото „Мис Вселена” и „Мис Свят”. Тази година момичета от 80 държави се бореха да го спечелят.