Ето кой още влиза в „Като две капки вода”!

Броени дни преди дългоочаквания старт на най-позитивното шоу в родния тв ефир „Като две капки вода”, нетърпението да станат ясни имената на всички тазгодишни участници е на предела си. „ШОУ” разбра името на още един участник в предстоящата надпревара, след като стана ясно, че първите звезди, казали „ДА“ на продуцента Маги Халваджиян, са Петя Буюклиева и Мария Илиева.

Неотдавна първи ви съобщихме и кои звезди още ще имат сигурно присъствие в топ продукцията, които ще видим да пресъздават родни и световни музикални величия. Освен тях обаче, ето, че успяхме да научим и още едно иначе грижливо пазено в тайна име – това на Деси Добрева!

Ценната информация научихме от близък приятел на певицата, който няма търпение да види къдрокосата чаровница на сцената на „Капките”, сигурен в блестящото й представяне. „Деси е невероятна певица и със сигурност ще бъде трудна конкуренция за останалите”, сигурен е той.

Деси Добрева, която преди години придоби популярност като вокалистка в „Шоуто на Слави” и е пяла пред 40-хилядна публика на турнетата на „Ку-ку бенд”, е била част и от два пищни спектакъла на Нешка Робева. Ангелогласната певица активно участва и в промотирането на българската култура в САЩ и Европа. Изнасяла е концерти в Royal Albert Hall и Astoria Hall в Лондон, както и на най-емблематичната джаз сцена в света Blue Note в Ню Йорк, САЩ.

Съвсем скоро пък ще има възможността да изяви не само гласа си, но и актьорските заложби на сцената на „Капките”, които със сигурност са едно от големите шоу предизвикателства, в които се е включвала до момента в живота си.

Както вече е добре известно – водещи в седми сезон на „Капките” отново ще са Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, но този път от екипа на формата загатват, че ще има много интересни и неочаквани изненади.

„Ще дадем на участниците да разкрият неподозирана страна пред публиката. Свой скрит талант”, коментират от екипа, без да уточняват какви нови предизвикателства са измислили за звездите.