Мира Добрева си пусна снимка без капка грим и остави всички без думи (снимка)

Мира Добрева реши да пусне свой фотос, на който е без грим. Но фрапантната разлика с предишните й професионални снимки остана на заден план, заради едно небрежно прехапване на устните.

Това гокара до екстаз всичките й приятели от мъжки пол.

В социалните мрежи не спират да се задяват с палавата Мира, на която не й отива да се държи по този предизвикателен начин.

„Уж е сериозна жена и то на 46 години, пък гледай какъв поглед вади. Държи се като разпасана Лолита“, пишат в Мрежата.

Други пък нямат нищо против предизвикателното държание на водещата и дори й се заканват: „Мале как си захапала устни, мале, мале. Полудявам“. А изглежда Мира е търсила точно вниманието на мъжете, след като от известно време има сериозни проблеми с мъжа си Жоро Торнев. Според клюката, вече две години двамата се водят фиктивно семейство.

Мира го била хванала многократно в изневери, което внесло напрежение между тях и вече нищо не е същото. А Мира е жена и има нужда да бъде харесвана, да получава комплименти, да бъде ухажвана и да се чувства желана. На този етап го намира в социалните мрежи от непознати мъже, които понякога са вулгарни с намеренията си, но тя няма нищо против да се чувства плячка на загорели мераклии.