Първи СНИМКИ от пристигането на Митьо Очите на летище „София“

Появиха се ексклузивни кадри от самолета на „Търкиш Еърлайнс“, с който Димитър Желязков-Митьо Очите се прибра в България. Припомняме, че несебърският наркобос се прибра преди минути в България с граждански полет от Истанбул.

Самолетът му излетя от Истанбул с малко закъснение и вместо в 20:25, машината се приземи на българска земя в 20:46 часа.

На кадрите, които bTV разпространи, се вижда Желязков, който е на една от седалките. Той е в задната част на самолета, на последната седалка. Облечен е с черно яке и сив суичър с качулка под него и гледа усмихнато.


Снимка: Нова телевизия

След повече от 6 месеца в турски затвор Очите се прибира при изключителни мерки за сигурност. Той е обвинен задочно за лидер на престъпна група за рекет и трафик на наркотици. Прокуратурата настоява за постоянното му задържане в ареста.

„На летището ще го посрещне наш автомобил. Наш екип. Ще мине през съответния граничен контрол и се настанява на мястото, където е разпоредено. Досега не сме имали проблеми с него”, коментира по-рано Красимир Беряков, началник на сектор конвоиране в областното звено „Охрана” в София.