Вижте какво става с 9-годишния син на Димитър Рачков

Едва на 9 години синът на Димитър Рачков получи първата си роля, и то в доста популярен сериал – „Откраднат живот“. Той играе дете от социален дом, които е полусирак и е изоставен  от баща си.

Митко се справя с ролята си с голямо самочувствие, а баща му отдавна се хвали, че рожбата му има голям талант и ще тръгне по неговия път, пише „Телеграф Уикенд“.   За втори път баща и син, артисти от две поколения, стават част от „Откраднат живот“.

Първо зрителите видяха на малкия екран Стоян и Алек Алексиеви, които влязоха в ролите на проф. Генадиев и д-р Василев, а след това и Рачков – младши и старши. Когато го видях в сериала за първи път, гледах епизода много внимателно.

Казах му, че ще бъда много критичен, ако видя нещо, защото няма смисъл да се лъжем. Но ако трябва да бъда честен, с ръка на сърцето мога да кажа, че той е по-добър от мен“, сподели преди време популярният артист и телевизионен водещ. „Решил съм да стана актьор.

Дори ако татко ми беше казал, че не е хубаво, нямаше да го послушам“, разкри пък Димитър Рачков – младши.   Ава, дъщерята на Александър Сано и Нели Атанасова, също направи първите си стъпки в киното. Красавицата получи роля в новия проект на БНТ. „Денят на бащата“. Снимките започнаха преди броени дни в София.

Главните роли изпълняват самият Сано, познат на зрителите като Косъма от „Под прикритие“ и друга култова фигура от кримисериала – Захари Бахаров. „И няма вече джипове, джетове. Със Сано играем семейни мъже с деца. Почти чички“, повдигна завесата Бахаров.

Според сценария във филма Александър Сано е баща на собствената си дъщеря. „Първи снимачен ден в живота на Сано, на Ава Сано. Беше супер татенце, браво!“, поздрави момиченцето си гордият татко, като публикува снимки във „Фейсбук“.