Скандално! Украински директор пусна порно на областно съвещание, вижте какво се случи (ВИДЕО) 

Андрей Рудник, директор на украинското предприятие „Кировоградский облавтодор“, си пуснал на телефона порно клип на среща в областната администрация в Кропивницк, съобщава CBN.

Според информацията на изданието, звуците, характерни за филмите за възрастни, са се чули по време на реч на ръководителя на отдела за регионално развитие Виктория Куликова. Тя четяла в това време доклад за необходимостта от развитие на инфраструктурни обекти за нуждите на хората с увреждания. Другите участници в съвещанието реагирали на инцидента със смях.

Веднага след края на заседанието директорът Рудник избягал от залата, като даже оставил връхната си дреха, за да не отговаря на въпроси на журналисти. Мъжът се престорил, че не разбира с какво е предизвикал интереса на медиите.

Това не е първият подобен случай в Украйна. През 2016 г. депутатът от Върховната Рада Вячеслав Константиновски беше уличен в гледане на порнография на заседание на парламента. Тогава той обясни постъпката си с умората си от клоунадата в залата.