Нови разкрития за внезапната смърт в Боровец на бизнесмена Пламен Минчев, създател на соковете БББ

Все още не е ясно инфаркт или инсулт е причината за внезапната смърт на бизнесмена, създател на соковете БББ Пламен Минчев. За жалост, не е имало никакъв шанс той да бъде спасен.

Бизнесменът често е ходел да кара ски на пистите в Боровец. Това съобщиха официално от Планинската спасителна служба (ПСС) в Боровец.

По думите на източниците ни мъжът е починал около 14:30 минути следобед. Бил е на пистата „Ястребец 2“ със свой приятел, който му е оказал първа медицинска помощ. Хората около тях също моментално са се притекли на помощ, но без успех. Минчев е починал за секунди.

Според информаторите ни бизнесменът е отличен скиор и със сигурност смъртта му не е заради грешка на пистата.

Той е транспортиран с шейна от пистата, а след около 2 тялото му е откарано към столицата.

Припомняме, че вчера бизнесменът Пламен Минчев почина внезапно в зимния ни курорт. Предприемачът навлезе в частния бизнес като вносител, след което спечели доверието на гиганта „ТетраПак“ и започна собствено производство на сокове в София и производство на прясно мляко в Ботевград. В годините водеше съдебни дела за марката.

В един период от време той заемаше постовете президент на „BBB груп“, директор на „Лайнс“ ООД и председател на бизнесклуб „Възраждане“, бил е и президент на Българската федерация по тенис и на тази по подводен риболов.

Припомняме, че семейна драма е белязала живота му. Той е бил женен за българската Мишел Пфайфър – Евелина Борисова. Двамата обаче се развели след забежка на бизнесмена. Още преди официалното финализиране на краха на отношенията им обаче Минчев вече се появявал с новата си млада изгора пред прожекторите.