Щерка на Обама лъсна полугола, показа стегнато дупе и откри палава гледка към… 

Малия Обама отново попадна в светлината на прожекторите. След като папараци я уловиха нагло да гази американското законодателство, което е парадоксално, имайки предвид, че баща й бе президент доскоро, то към днешна дата черната перла привлече отново обективите към себе си.

Сега ще видите как разпуска щерката на първия чернокож президент на САЩ. Малия бе хваната полугола, едва прикрила прелестите си с бял бански. Брюнетката заряза университета, за да се радва на слънчевите лъчи с приятели.

 

Младата дама учи в Харвард, но е решила да избяга от студеното време в Масачузетс и да попие от слънчевите лъчи на Малибу с приятели за уикенда.

Малия изглежда безкрайно щастлива, не спира да се усмихва и ту влиза под чадъра, ту се пече смело под изпепеляващото слънце.

Това, което можем да кажем, е че момичето има идеални форми и доста дами биха завидели на телцето, което показва. 20-годишната студентка гледа да не остава без напитка в ръцете.

Малия започна втората си година в университета тази есен, а по-малката й сестра Саша, скоро ще постъпи в колеж. Тя обаче е решила да не следва стъпките на кака си, а ще запише да учи в Мичиган по-късно тази година.