Помните ли предишната ни Първа дама- Антонина Петрова. Няма да я познаете днес (снимка)

На времето тя беше една от най- суетните ни Първи дами и събираше всички погледи с тежкия си стил и визия до президента Петър Стоянов. Но времето не прощава на никой

В навечерието на 66-ия си рожден ден бившата първа дама Антонина Стоянова събра близки и приятели в Националната галерия „Квадрат 500“ на откриването на фотоизложбата „България през стъклото на времето“, организирана от нейната фондация „Ценности“, узна HotArena.

Съпругата на Петър Стоянов не се бе появявала в светските среди от няколко години и от вида й останаха изненадани всички гости на събитието.

Най-суетната президентша, която по време на мандата на мъжа си шашкаше с шармантен стил, скъпи рокли и капели и харчеше луди пари за разкрасителни процедури, е сериозно напълняла, констатира „Ретро“.

За последно Антонина грейна на корицата на известно наше модно списание, където бе с поне 15 килограма по-слаба.

Макар за откриването на изложбата г-жа Стоянова да бе подбрала семпла асиметрична рокля в черно и бяло, с която вероятно е целяла да скрие натрупаните излишни килограми, ефектът бе обратен.

. И макар че се бе доверила на фризьор и професионален гримьор, макиажът бе успял да скрие само малка част от бръчките на лицето й, но не и следите на времето.