Начало Новините днес Страховито! Стана ясно защо маскирани са спукали от бой 15-годишен ученик в...

Страховито! Стана ясно защо маскирани са спукали от бой 15-годишен ученик в София

15-годишно момче е в „Пирогов” след побой вчера в София. Припомняме, че момчето е нападнато вчера към 12:30 ч. на обяд, когато  излиза от дома си, за да отиде на състезание по английски. Нападнали са го младежи с маски, виждали са се само очите им.

Няколко дни преди побоя деветокласникът Андрей се скарал с бившето си гадже. Момичето учело в съседна паралелка, където бил един от най-добрите ѝ приятели Ясен, научили разследващите.

Предполага се, че младежът решил да мъсти за отношението на Андрей и го повикал на среща в петък. Там обаче цъфнал с 6-7 момчета, пише „Телеграф“.

Добре, че се оказах случайно там иначе не знам какво щеше да стане, разтървах ги“, разказва и Желяз Турлаков. В събота обаче синът му тръгнал на изпит по английски. Тъкмо излязъл от блока си, минал през близката градинка и върху него се нахвърлили двама маскирани. Ритали го и го удряли в главата. Наблизо имало човек, който се развикал и нападателите избягали. Полицията издирва записи от камери, за да разпознае касапите.

„Синът ми е в стабилно състояние. Има комоцио, хематом на главата, счупено ухо, следи от побоя. Настанен е за наблюдение в „Пирогов“. Изживява огромен стрес и е в шок“, споделя още Турлаков. Допълни, че ако намери записи от побоя, ще ги предостави на МВР и ще търси съдебна отговорност от виновните.