Тотален резил! Това са най-нелепите тоалети на „Оскарите“, ще се смеете до припадък (СНИМКИ)

Само преди няколко часа се проведе церемонията по връчването на 91-те награди „Оскар“ в Лос Анджелис. Както винаги това е дефиле на суетата и опит на известните дизайнери да облекат най-големите звезди, които да представят хитовите модели от колекциите им. И това преминаване по червения килим обаче не се размина без гафове. 

Някои звезди буквално шашнаха всички с визията си, а много от зрителите и киноманите се зачудиха как въобще са се съгласили да облекат подобни тоалети.

Перушина, лъскави платове, скъсани минижупчета и флорални десени, като за разходка по плажа, бяха само част от неуместните решения на дизайнерите, с които се показаха известните актриси.

Някои от дамите, дефилирали на церемонията, бяха с рокли, от които се виждаха не само гащите им, но и други интимни части от тялото. Други пък толкова бяха прекалили с опита си да са екстравагантни, че цъфнаха с гащеризон, чиято яка покриваше дори лицето им и никой не можеше да установи кой всъщност е сгафил с тази визия. Трети пък бяха решиха да комбинират официална сатенена бална рокля с жълти джапанки.

Липсата на сутиен при по-възрастните дами, посетили церемонията, също е плашеща тенденция.

Е, няма повече да анализираме тоалетите на звездите, а директно ще ви покажем някои от най-фрапиращите облекла.