Изненада: Засуканата банкерка Биляна, щипнала 400 бона, сънувала кошмари в килията! Съдът взе скандално решение! 

Бургаският апелативен съд току-що освободи под домашен арест банкерката Биляна Манчева. Решението на магистратите е окончателно и не подлежи на обжалване. Преразглеждане може да има, ако евентуално Биляна се опита да избяга от страната или срещу нея се съберат нови доказателства, уличаващи я в извършване на престъплението.

„Честно да ви кажа не издържам в килията, сънувам кошмари. Допреди две седмици бях успешен мениджър. Не съм вземала парите. Сега стоя в един квадратен метър и не знам какво се случва. Страшно е, разберете ме.“

Това заяви пред съда в Бургас банкерката Биляна Манчева, която е обвинена че източила 400 хил. лв. от сметките на клиенти на „Алианц банк“ в Нова Загора. Тя бе доведена в Апелативния съд, където се гледа мярката и за неотклонение на втора инстанция.
Виж още: Скандални разкрития за банкерката Биляна, щипнала 400 бона от клиенти с реклама!

Без съгласие на централата в Стара Загора, Биляна Манчева не можела да прави големи транзакции, добави адвокатът и разказа, че условията в ареста били нечовешки.

Килията била общо 4 квадрата, а от леглото и до вратата – един квадрат- площта, в която можела да се движи. В затвора имало епидемия от Хепатит B и серопозитивни. На всичко отгоре Манчева вече имала и съкилийничка.

Прокурор Красимира Кателиева заяви, че има достатъчно косвени доказателства, които уличават банкерката. Според обвинението, още три месеца след назначаването й през юни 2016 г. , от авоарите на по-едрите клиенти започнали да изчезват суми. Те били насочвани към други сметки и в по-голямата си част са били теглени през банкомати. На заседанието дойдоха и родителите на Манчева, които споделиха, че са в шок и не знаят какво се случва.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!