Първи СНИМКИ на Борислав, който уби жестоко съпругата си два дни преди развода (ВИДЕО)

40-годишната Кремена, която бе открита мъртва във Варна, е била с психични отклонения. Това твърдят колеги на мъжа й, пише агенция Блиц. Припомняме, че за тежкото престъпление, извършено по особено жесток начин в апартамент на ул. „Никола Кънев“ 32, е задържан 41-годишният съпруг на жертвата Борислав. Фамилията му е Николов.

Пребитата до смърт Кремена е издъхнала в адски мъки, съобщи окръжният прокурор на Варна Радослав Лазаров.

Борислав Николов работи в златарскимагазин. В профила си във фейсбук той е посочил, че е започнал работа на 10 февруари тази година.
Виж новините от днес


Борислав Николов

Съпругът на жертвата е ходил надран на работа. Предполага се, че това са били белези вследствие на скандалите, които двамата са имали. Според колеги на Борислав, Кремена имала психични отклонения и даже преди месец-два лежала в психиатрията.

Съседите на семейството многократно чували, че нещо се случва в техния апартамент, но никой не ги е виждал и познавал.

Момиче, живеещо в блока, сподели, че преди време Кремена е звъняла на вратата й, за да остане за малко при нея. Съседката потвърди пред медията ни, че Кремена е изглеждала с психични отклонения.

Друг мъж от кооперацията разкри, че е чувал как Борислав е удрял и биел съпругата си.

Коментар от собственика на златарския магазин, в който е работил Борислав, гласи, че не знае нищо за случая, както и че неговият служител Борислав Николов е в отпуска.

Припомняме, че редица жалби, включително и за закана за убийство, е подавала 40-годишната жена

Двамата са имали брак от около 6 години, като през цялото това време има свидетелства за битови скандали и побоища.

Както вече писахме, на 24 февруари тази година в жилището, наето от семейството, Борислав пребил съпругата си до смърт. След това се обадил на майка си да дойде да му помогне да си изнесе багажа. Прибрал си вещите – личен багаж, телевизор и др., и двамата напуснали дома, като оставили пребитата жена, без да ѝ окажат нужната помощ.