Извънредни подробности за убиеца от Разград и жертвата му! (СНИМКИ) 

По-рано днес стана ясно, че таксиметров шофьор в Разград е бил убит по време на курс към близко до града село. Установено е, че извършителят е клиент.

Жертвата е 63-годишният Красимир Иванов. Шофьорът е качил клиент от автогарата в Разград за курс до село Дянково. По средата на пътя – той го нападнал с нож.

„Смъртта е насилствена, с две прободни рани от нож в областта на врата, от двете страни”, заяви Илиана Георгиева, говорител ОДМВР – Разград.

Автомобилът излязъл от пътното платно, а убиецът свалил тялото на шофьора от превозното средство. Преминаваща случайно жена видяла колата и решила, че е станала катaстрофа и качила убиеца до Разград. В момента извършителят се издирва, но е заснет от охранителна камера.

От МВР заявиха, че той е около 30-годишен, куца с единия крак, има набола брада и говори турски език.

Таксиметровите шофьори в Разград са притеснени от убийството на своя колега. Те споделиха, че жертвата е работила предимно нощни смени, не е бил конфликта личност и всички са в шок от случилото се.

„Ние сме притеснени от доста време, защото това не е първото убийство и посегателство върху таксиметров шофьор”, заяви Беркант Кемил, колега на Красимир.

Оръжието на убийството все още не е открито, въпреки че районът на престъплението беше многократно обходен от разследващите полицаи.