Ева Лонгория развя тлъстинки и показа скандално разголени СНИМКИ и ВИДЕО 

43-годишната актриса от сериала „Отчаяни съпруги” стана майка на сина Сантяго Енрике Бастон, който се родина на 19 юни в медицинския център „Сидърс-Синай” в Лос Анджелис. Малчуганът тежеше цели три килограма.

Както всяка жена обаче и тя не успя да си възвърне секси фигурата, която имаше преди да забременее.

Само преди дни Ева сподели скандални снимки от почивката й в Мексико. Там тя бе с 50-годишния й съпруг Хосе „Пепе” Бастон, който е мексикански медиен магнат, и група приятели.

Въпреки, че още е далеч от красивата си фигура, и по-скоро развява излишни тлъстинки, Ева изобщо не се посвени да кажи свои разголени снимки. По всичко личеше, че актрисата се забавлява безумно много.

Актрисата показа фотоси, на които е с цял кафяв бански костюм, който е дело на дизайнерската марка „Мелиса Одасбаш”.

Но заради фигурата й мрежата се раздели на две, а повечето направо я сравниха със земята.

Някои от коментарите поощряваха Ева Лонгория за смелостта да се покаже в толкова оскъдно облекло и твърдяха, че точно така трябва да изглежда една жена, която наскоро е родила и се грижи за семейството си.

Други обаче я разпънаха на кръст, заради това, че се е отпуснала безумно много и прилича на запусната и дебела лелка, а не на секси актриса. Не пощадиха актрисата и за това, че дори е получила целулит.

Между другото, съдейки по Instagram профилът й, сега звездата отделя много време за спорт. Между снимките и майчините задължения, Ева често посещава фитнес зала, където работи с личен треньор. В социалните мрежи Лонгория сподели видеоклипове, направени директно по време на тренировките, мотивирайки феновете й да работят върху фигура си и всеки ден да стават още по-добри.