Страшна версия! Стана ясно защо е бил заклан таксиметровия шофьор от Разград

22-годишният турскоговорящ от село Каменар, който е бил арестуван в четвъртък по подозрение, че е убил таксиметровия шофьор от Разград, е извършител на престъплението, твърди „Труд”, като се позовава на неофициални източници. Въпреки първоначалните версии, че целта не е била грабеж, тъй като шофьорът още не бил навъртял километри с таксито, се оказало, че младежът се качил в първата попаднала му жълта кола в района на автогарата, точно с тази цел.

Пак по неофициална информация той отмъкнал 20 лв. и мобилен телефон от шофьора.

63-годишният таксиметров водач е бил намерен убит близо до таксито си на пътя към село Дянково, след подаден сигнал, че има катастрофирал автомобил. Обаждането на тел. 112 е било получено в 21,40 часа в сряда.

Жена от село Дянково, която минавала край мястото на инцидента, качила убиеца в колата си, като мислела, че той е катастрофиралият. Откарала го в Разград, където бил засечен от камера. Открили го към 17 часа в Разград, където го арестували.

По-късно днес полицията и прокуратурата ще излязат с повече информация по тежкото престъпление, събраните улики и доказателства.