Страшни разкрития! Колега на Красимир посочи защо е бил убит и коя е най-голямата заплаха за таксиджиите в Разград 

Колега на убития таксиметров шофьор от Разград – Красимир, разкри току що в ефира защо е бил убит и коя е най-голямата заплаха която дебне всички таксиметрови шофьори в града. Както е известно, за убийството е задържан 22-годишен мъж.

„Красимир бе лъчезарен и усмихнат човек. Всички сме шокирани от това, което се случи с него и в нашия град. Но сме удовлетворени, че полицята задържа убиеца и той трябва да бъде наказан“, заяви Стефан Стоянов в ефира на bTV.

„Човекът, който е убил Красимир и друг път е возен от наши колеги. Не е създавал проблеми, не е посягал, не се е държал агресивно. Но този път определено е имал нужда от пари и е трябвало да убие някой човек“, допълва той.

По думите мутаксиметровите шофьори в Разград, не се чувстват в безопасност. „Агресия има всяка вечер, всеки божи ден. Вечер е опасно за всички таксиметрови шофьори. Много дрога, много дрогирани из града, които създават проблеми. По един начин през централата ние ги елиминираме, не се пращат автомобили на такива хора, макар че те намират по други телефони да звънят, други начини или намират свободен автомобил“, посочва Стоянов.

„Колегите са предупредени, имаме система за защита, имаме паник защита. С колегата Красимир е станало нещо, за да не може да натисне паникбутона. По принцип нашата фирма предвижда да сложи видеонаблюдение.”, допълва той.