Един от последните постове на Весела Тотева: Злото не спи… Дебне… И чака новата жертва

По-рано днес стана ясно, че една от продуцентките на „Нова телевизия“ Весела Тотева е починала само на 45 години. В един от последните си постове във фейсбук тя коментира новината за това, че двама млади хора от Бургас са в болница зааради прекаляване с наркотици.

Ето какво е написала тя:

„Още когато прочетох новината, че млади момчета са се свлекли на земята без видима причина бях сигурна, че злото наречено наркотици ги е повалило.
Докато родителите смятат, че децата им не са наркомани, защото пушат САМО трева такива ужасяващи новини ще пълнят информационните сайтове и полицейските бюлетини.
Наркотиците днес са непознати, дори лекарите много често не могат да разберат какво вещество има в тях.
Лицето на употребяващия е ново, лицето на разпространителя е ново. Докато лежим на старите методи на превенция, лечение и изобщо говорене по темата този тип трагедии ще зачестяват.
В България младите хора, децата ни живеят в риск. Никой не е подготвен… А злото не спи… Дебне… И чака новата жертва“.

Вижте новините от деня ТУК

Весела Тотева работи в телевизия от 2001 г. Започва като криминален репортер, но после се задълбочава в изследване на човешката душа. Особено любими герои са й хората извън закона. Това не е случайно, защото още от малка Весела е бунтар и често е минавала от тъмната страна. 8 години от живота й преминават в битка с хероина, когото тя нарича нейната голяма любов. След като през 2001 г. се измъква като по чудо жива, тя написва книгата „Падение и спасение”. Тя е лична изповед, заради което само за една година са продадени повече от 3 000 копия. Скоро започнаха и снимките на игрален филм по книгата за живота на Весела. Любопитното е, че главната роля в лентата е поверена на дъщеря й.