Златка най-сетне се престраши и показа много бременното си коремче – даже и така изглежда супер (Снимка)

Вече за никого не е тайна, че Златка Райкова и Благо Георгиев очакват бебе. Бившата блондинка дълго време криеше новината и упорито отричаше слуховете, че двамата ще  тават родители.

Сега обаче се престраши и пусна снимка с наедрялото си коремче .

Плеймейтката се оказа изключително суеверна и се опита максимално дълго да запази в тайна благата вест. Макар техни приятели да ги издадоха доста рано, до този момент и двамата не даваха отговор на медиите.

Златка Райкова бременна

Преди около месец се появи снимка от столичен клуб, където ясно си личи коремчето на Райкова. Тогава тя изпадна в депресия и се притесни да не бъде урочасана. Явно вече й е минало и реши самата тя да се похвали с доста наедрялото си коремче.

Снимката е от последната почивка на двамата в Гърция. Именно там решили да се скрият от любопитните погледи на българите, които не спират да зяпат корема на Златка. Тя в момента е в края на петия месец, а бебето се очаква да излезе на бял свят в началото на октомври.

Близки до влюбените гълъбчета издадоха, че Златка и Благо очакват момче. В началото плейметката била разочарована, тъй като много искала да гушка момиче. Благо обаче й обещал, че второто ще бъде момиче и така я успокоил.