Сексуалните желания на мъжа се четат в очите му

Дамите също оглеждат мъжете, но само мъжкият поглед разкрива повече за него

Обикновено когато един мъж види красива жена, погледът му започва да обхожда цялото ѝ тяло. Дамите също оглеждат мъжете, но само мъжкият поглед разкрива повече за сексуалното желание на човека в момента.

Изглежда жените са по-трудни за „разкодиране“, дори да сте наясно с езика на тялото. При дамите сексуалните мисли не съответстват до такава голяма степен с погледа им, каквато взаимовръзка се наблюдава при мъжете.

Според учени движението на очите е спонтанно и много трудно може да се преправи. Това дава основание да се смята, че движението на очите може да се използва като надежден маркер за проследяване на сексуалния интерес.

Промяната в размера на зеницата в отговор на сексуални изображения пък, може да разкрие ясно сексуалната ориентация при мъжете. При жените резултатите не могат да бъдат толкова точни, тъй като дамите не реагират както мъжете. Изследователите установили кое е първото нещо, което привлича погледа на младите мъже в женската визия.

Това са гърдите и талията. Вероятно тези две зони са провокирани от важни сигнали за мъжете – женските гърди са белег за полова зрялост, а размерът на талията определя възможностите за износване на дете. Установено било също, че колкото по-дълготраен е мъжкият поглед, толкова по-силен е сексуалният интерес. Според учените този модел на гледане се насочва от някакъв умствен процес на високо ниво, пише Huffington Post.

Много пъти втренченият мъжки поглед поставя началото на страхотни сексуални изживявания. За да бъде сексът наистина невероятен, прилагайте следните съвети:

1. Искайте това, от което имате нужда. Както знаете в секса всичко е приемливо, стига и двамата партньори да го желаят. Така че не се стеснявайте и винаги искайте това, от което наистина имате нужда. Не се лишавайте от удоволствие, само защото смятате, че не е удобно да кажете дадено нещо. В крайна сметка отдавате тялото си на някого, имате право да поискате каквото желаете.

2. Приемете тялото си такова, каквото е. Никой човек не е перфектен, така че няма смисъл да се вглеждате само в своите недостатъци. Трябва да се научите да се приемате такива, каквито сте и да бъдете уверени въпреки своите несъвършенства. Липсата на самочувствие определено саботира добрия секс.

3. Никога не използвайте секса като наказание или награда. Мъжете не обичат да бъдат контролирани или наказвани, особено по въпросите, свързани със секса. Ако си позволявате да използвате секса като оръжие или награда, карате мъжа до вас да се чувства като малко момче и да ви вижда в ролята на майка си. По-добре, когато сте ядосани, споделете чувствата си, а не отивайте да спите в другата стая. От друга страна, ако използвате секса като награда, превръщате себе си в стока.

4. Махнете домашните любимци от стаята. Може да обичате своя домашен любимец, но неговото място определено не е в спалнята, ако с вашата половинка решите да се отдадете на интимности. Възможно е домашният любимец да започне да ревнува. Обикновено кучетата лаят и ръмжат, а котките скачат върху леглото и започват да се разхождат.

5. Насладете се на взимането и на даването. Най-добрият секс се получава, когато и двамата партньори искат да угодят на другия. Споделянето на емоциите в секса е едно от нещата, които го правят страхотен. Понякога това, което прави един човек страхотен любовник не е неговата техника, а внимателното отношение и желанието да задоволи своята половинка.