Търговец не успя да преглътне рогата от жена си и спретна брутално отмъщение

Търговец на плодове и зеленчуци от гърменското село Дъбница подпали тази нощ капанчето край зеленчуковата борса в селото, съобщава toppresa.coм.

 

Причината за вандалската проява на Абидин Мейзин била отколешна ревност към собственика на дървената кръчма, който преди време се залюбил със съпругата му и семейството му се разпаднало.

Дълго време Абидин пазел в себе си мъката и злобата от предателството на съпругата си и нейния нов любим, който работел точно срещу сергията му за плодове и зеленчуци в борсата на селото, но последно време му накипяло да гледа как бившата му съпруга, работи и се радва на голяма любов от неговия съселянин точно пред очите му на работното му място. Явно нещо тези дни в него е избило на агресия и той през нощта залял с бензин дървеното капанче и го запалил.

Всички следи и свидетелски показания водели към Мейзин, той бил задържан взели му натривки от ръцете, преспал 24 часа в ареста на град Банско и след това направил пълни самопризнания. По случая е образувано следствено дело, предстои влизането му в съда по бързата процедура.

Самопризнанието било смекчаващо вината обстоятелство, заявил пред разследващите адвокат Тюхков, който защитава Мейзин. Юристът нямал притеснения за финала на делото. Специално за читателите на Топ Преса прилагаме и видео и снимки от мястото на инцидента.