Васко Найденов принуди Ивайло да си направи интервенция за разкрасяване

Дългогодишният мениджър на Васил Найденов – Ивайло Манолов, е с цели 15 лета по-млад от естрадната икона, но напоследък прилича на чичо на Кеца, пише  Lupa.bg.

Причината е в прогресивното му оплешивяване, което той се опитва нелепо да прикрива с прическа тип „вътрешен заем”. На естета Васил обаче сериозно му е писнало от неугледния външен вид на най-близкия му човек и за рождения ден на Ивайло след 2 седмици му е подарил талон за елитна столична клиника за присаждане на коса.

Най-популярният български изпълнител беше един от първите в родния шоубизнес, който си посади перчем още през 90-те години и след това многократно отново се е възползвал от козметичната процедура. Изпълнителят на „Адаптация“ ползва услугите на специализирано заведение в покрайнините на София, където дори съхраняват замразени негови фоликули. Именно там Кеца е решил да прати Ивайло, като е предплатил сумата от 3000 лева за интервенцията на авера си.

Манолов традиционно се дърпал на предложенията на Васил, като се оправдавал, че за разлика от него не се появява на сцената и пред камерите и може да си позволи да се движи по-натурално.

„Разваляш ми имиджа с тая прическа на партиен секретар от Априлския пленум. Съвсем ще изгубим женска аудитория”, хокал го Найденов, докато накрая му писнало и директно му записал час за операция