/Видео/ Българче спечели Международен конкурс с авторска песен

9-годишната Ивайла Иванова от Варна спечели с авторска песен международен конкурс в Турция. Парчето – победител е озаглавено „Моят бийт“. Наградата е извоювана на престижния Международен фестивал „Art Talents`2019“, който се проведе в Кушадасъ.

В конкурсната част за авторска песен Ивайла впечатли журито с огромния си талант и артистизъм и спечели не само златото, но и сърцата на публиката.

Песента – победител вече има и професионален видеоклип https://youtu.be/t_sKJ_VU41k. Това е втората авторска песен на талантливото варненче. След дебюта й с рапъра Кристо и „Няма нищо невъзможно“, сега тя реализира самостоятелен проект.

За сюжета на „Моят бийт“ малката Ив е избрала да покаже част от реалния си живот, надявайки се да даде добър пример на връсниците си.Да ги подкани да бъдат по-смели и уверени, да мечтаят и да си поставят цели, за които да се борят, да спортуват, да танцуват и да бъдат активни.

Ивайла е едно доказателство, че няма невъзможни неща и, че мечтите се сбъдват, стига да си смел и да ги следваш. Тя представи за първи път наградената песен и пред родна публика, като откри с нея концерта за децата на загиналите полицаи и военни под Пантеона в Морската градина на Варна.