Мистерията Царичина и скелетът на двуполовото същество, дало началото на човешката раса (ВИДЕО)

Открай време в Царичина се разказва, че някъде там е била лятната резиденция на Арон, син на комит Никола и управител на Сердика. Някъде тук било закопано и неговото съкровище. Пореден опит да бъде разкрита тайната на Царичина бе направен в предаването “Ничия земя” по Нова тв. 

Днес почти няма човек, който да не е чувал за Царичина и да не знае нещо за царичинската дупка. Но представете си, че годината е 1990-та и никой не знае нищо за това. До пролетта на 1992 г., когато българите научават от първата страница на в-к „Нощен труд“, че военните извършват секретна операция  в центъра на софийското село Царичина, а заслугата е на журналиста Димитър Статков. Заповедите идват директно от Генералния щаб.

Работата е започнала на 6 декември 1990 г. и дотогава само местните жители са знаели нещо за нея. Или по-точно – нищо не са знаели.

Благодарение на журналиста Димитър Статков, обществото вече знае, че военни копаят и търсят нещо в Царичина. Военните – казано на техния жаргон – „набиват“ кафе и бисквити в Наркоопа на Райна, докато извънземните контактуват с Ели Логинова. Съкровището на Аарон и Самуил вече не вълнува никого, усилията са насочени към фундаменталната цел – скелетът на първото двуполово същество, от което произхождат мъжете и жените на Земята.

За експеримента вече знаят и в чужбина. Интересът на медиите зад граница е не по-малък от този на колегите им у нас. Разпространяват се снимки със светлини и странни сенки, наподобяващи космически кораб и други неидентифицирани летящи обекти. Огромният интерес и липсата на официална информация ражда всякакви версии, слухове и разбира се – измислени лъжи за огромния проект. Някои се страхуват от мястото, други се срамуват от неуспеха, а трети започват да търсят конспирации заради спирането.

Какво стои зад мистериозните разкопки в търсене на съкровище с извънземен произход? Разкази на свидетели вижте във видеото.