Академик от „Оксфорд“: Извънземните са тук, създават поколение с хора!

Нашественици от извънземното пространство са тук и се съвкупяват с хора, като целят да създадат висш хибриден вид. Това твърди академик от Оксфордския университет. Извънземни хибриди, произлезли от смесени родители, ще надживеят хората на Земята, когато климатичните промени опустошат планетата ни.

Екстравагантната теория бе представена в публичното пространство от корейския лектор д-р Янг-Хе Чи, който преподава в Оксфордския ориенталски институт. Академикът твърдо вярва в теорията за визитите на извънземните и за честите отвличания на човешки вид от тези същества. Д-р Чи вярва, че има връзка между отвличанията от извънземни и климатичните промени. Той споделя: „Една от версиите за това е, че те намират нашето ДНК за ценно, що се касае до запазване на поколенията.

Втората е, че искат да създадат видове, които могат да оцелеят във времена на бъдещи климатични промени. Някои от отвлечените твърдят, че тези хибриди притежават висок интелект и поради тази причина могат да се справят с всякакви проблеми, да станат бъдещи лидери“.

Академикът смята, че съществуват четири основни типа извънземни видове и те се характеризират със своя отличителен външен вид. Тези четири вида са: такива, подобни на насекоми, извънземни със змийски очи, малки извънземни и високи и плешиви извънземни. Твърди се, че тези, подобни на насекоми, са начело на всички останали, техните заповеди се следват от другите.