Опасни връзки! Баща на 3 деца от Петрич загази след като преспа с 12-годишната си любовница

28-годишен петричанин си навлече неприятноси след като преспа с 12-годишната си приятелка. Симпатиите между двамата се породили още щом се запознали през 2015 година, и те започнали да се срещат тайно, тъй като по това време мъжът живеел на семейни начала с друга жена, от която има 3 деца.

Момичето пък живеело с майка си. Срещали се в полето, в близост до стопанския двор в Петрич, където били домовете и на двете семейства.

Там се прегръщали и целували. Разбрали за отношенията им, двете семейства се скарали и момичето се преместило да живее в съседно село заедно с майка си. Въпреки това, двамата продължили да общуват по телефона и да се срещат. На една от срещите, влюбените отишли в квартирата на тяхна позната. Стигнало се до полов акт, в който момичето взело участие по свое желание. Историята на двамата влюбени обаче не свършва със „заживели дълго и щастливо“…

След като не се прибрала цяла нощ, майката подала сигнал до районното полицейско управление и дъщерята била върната вкъщи. Не след дълго срещу любовчията било повдигнато обвинение, тъй като според закона, осъществяването на полов акт с малолетно лице е сериозно престъпление. Случката добила популярност, а мъжът се изправил пред съда, за да отговаря за постъпката си. Благодарение на чистото си съдебно минало, той не получи най-строгото наказание, предвидено в закона.

Съдията от Районен съд Петрич – Р. Митева му наложи наказание лишаване от свобода за срок от 2 години с 4 годишен изпитателен срок и заплащане на съдебните разноски, които са в размер над 1600лв. През това време дори малка стъпка встрани от закона, би го пратила директно в затвора. Петричкият мачо плати скъпо за любовната си авантюра, а дали си е взел поука, времето ще покаже…