Най-големите куриози на плажа, някои СНИМКИ са безумно смешни

Плажът е място за отдих. Времето, прекарано там ни зарежда с витамин Д, както и с хормон на щастието. Но забавните моменти могат и да продължат, всичко зависи от онова, което ще запамети обективът.

 

 

Батман на плажа

Един Батман може да сложи в ред цял град, но и да умири малките и непослушни деца на плажа. Мнозина биха възразили срещу носенето на такъв костюм под жаркото слънце и биха го окачествили като „ужас“, но онези, които искат да запазят белотата на кожата си биха казали „супер“.

Мюсюлманки

 

Водата е за всички, независимо колко са разголени.

мускуляги, мадами

А ето какво прави еманципацията на Запад. Там нещата до там са напреднали, че вече жените носят на своите плещи мъжете.

море

Морето е идеално и за спорт, ако ви е писнало да плувате, пробвайте нещо акробатично, гарантирано е, че няма да паднете на твърдо и да се пребиете, но все пак, внимателно да не цапардосате нечия глава.

А ето и два примера, ако случайно ти се прииска и нещо друго, например мляко за кафето. Това е единият, но виж и втората снимка, там има посочен и друг вариант. Всеки има право да избере – който какъвто му се харесва.

Коза

Мляко

Всеки може да изхвърчи, ако не внимава.

батут

 

Подобни физиономии са редки, но все пак ги има.

лелка, море

Големите дизайнери винаги пропускат макси хората и заради това се стига до подобни недоразумения. Но, нека те берат греха за снимки като тази.

 

Местните понякога могат и да са не само гостоприемни, но и досадни.

море, маймуни

семейство, море

На плажа можете да проявите зялата си иновативност – било то да покажете на другите някоя нова джаджа, или да им покажете как може да се почива в удобно кресло, на първа линия, без да се плаща на досадния концесионер.

море

Море

Чудите се къде са децата и с какво се занимават като се укротят – в единия случай са взели таблета ви и гледат филм, а в другия – пак гледат, но нещо съвсем друго.

море

А това боли. Никога не забравяйте поговорката – опекъл се като рак. И пак никога не забравяйте вълшебните свойства на друг български продукт, който може да помогне в случай като този – киселото мляко

изгорели

Стара наша поговорка гласи, че женските гърди и играчките са направени за децата, но с тях си играят татковците. Тези двамата са просто нагледно доказателство на това.

татковци

И на края – дупето, плаж, пък да няма дупе, не върви.

плаж

плаж

И на края една българска класика. Добре, че е фотографията, защото, в случай, че не знаете, заведението изгоря.