Вижте 16-годишната Мелания (СНИМКИ)

 

Наскоро бяха разпространени стари и дори забравени снимки на настоящата първа дама на САЩ – Мелания Тръмп. Автор на снимките е словенският фотограф Стан Йерко. Той се оказа мъжът, който има основна заслуга за това целия свят днес да знае името на иначе неизвестното момиче от Словения – Мелания Кнаус.

Стан показа ретро фотосите на тогавашната 16-годишна красавица, но освен това сподели и още куп подробности за взаимоотношенията им. Младата Мелания Кнаус била забелязана за първи път от словенския фотограф Стан Йерко, който докато чакал приятеля си, се натъкнал на красиво дългокрако момиче.

„Беше януари 1987 година. Тя стоеше на стълбите на Фестивалната зала. Бе висока, слаба, дългокоса и привлекателна девойка”, спомня си Стан. Въпросното красиво момиче било именно Мелания Кнаус.

Фотографът я поканил в студиото си за пробна фотосесия. Снимките станали „много обещаващи“ по неговите думи. На първите фотоси Мелания била със собствените си дрехи. На втората им фотосесия заедно тя вече била в дрехи от словенската текстилна фабрика.

Именно с тези снимки Мелания направила първото си портфолио, с което по-късно завладя световния подиум.

Сегашната първа дама на Съединените щати направила впечатление на Стан Йерко отначало като срамежлива и сдържана, но бързо се отпуснала пред камерата.

Скоро след това Мелания получила покана да работи в Милано и Париж. Едва след това, през 1996 година, заминава за Ню Йорк, където се провежда съдбоносна ѝ среща с Доналд Тръмп, за когото по-късно се омъжва и благодарение на това днес е първа дама на САЩ.

Вижте 16-годишната Мелания (СНИМКИ)