Похотлива бизнесдама сваляла 14-годишна ученичка

 

45-годишната бизнесдама Натали Куминс от Великобритания бе осъдена за сексуално посегателство спрямо 14-годишна ученичка. Жената започнала да изпраща съобщения на ученичката в WhatsApp – група, наречена „Кокаколист“ или „Пристрасени към кока колата“, съобщава The Mirror.

Аферата се разкрила, след като шокиран приятел на тийнейджърката открил мръсните съобщения в телефона и подал сигнал в полицията. По време на изслушването в съда станало ясно, че Куминс и младото момиче си разменили хиляди съобщения, в които основната тема били сексуалните отношения.

В едно от тях обвиняемата пише: „Знаеш точно къде да ме докосваш и за колко време.“ Натали Куминс е получила 12-месечна условна присъда и ще бъде вкарана в регистър за сексуални нападатели в продължение на пет години.

В началото Куминс предлагала подкрепата на момичето и постепенно го привлякла към себе си. След това започнала с мръснишките съобщения. „Езикът ми ще направи много неща с теб“, гласи друго съобщение, изпратено от бизнесдамата. В други смс-и тя пише на тийнейджърката, че би правила с нея анален секс с помощта на вибратор. В заключителните си показания пред съда Куминс е заявила, че съжалява за поведението си.

Снимка: SWNS

Похотлива бизнесдама сваляла 14-годишна ученичка