Преслава се омъжи?

 

Преслава се омъжи, съобщава „България днес“. Според изданието новината издала нейната приятелка Софи Маринова, която била специален гост на партито за рождения ден на фолк любимката.

Родителите на 9-месечната Паола са сключили тихомълком граждански брак, за да не се налага Павел да припознава дъщеря си. Истината лъсна по време на партито за 35-ия рожден ден на Преслава в столична чалготека.

„Поздравите тази вечер са за рожденичката Преслава. Те специално са поръчани от нейния съпруг Павел“, съобщи весело на микрофона Софка и изненада всички гости. Досега беше известно, че Павел и Преслава живеят на семейни начала, но за първи път някой от тяхното обкръжение издава, че те са семейство според българското законодателство.

Кога точно певицата е подписала с любимия си засега остава тайна. Любопитното е, че халка на пръста на фолкдивата няма, нито пък Павел носи такава. Знае се със сигурност, че последните седмици Преслава бе в Турция заради пластичната си операция, след което следваха участия, така че подписът в българско гражданско е бил невъзможен. Връзката между певицата и бащата на детето ѝ е силна, така че по-скоро Софка е използвала думата съпруг неволно.