Начало Новините днес Бандити убедили 6-годишно момиче да ги пусне в къщата, но след като...

Бандити убедили 6-годишно момиче да ги пусне в къщата, но след като влезли, замръзнали от ужас

В социалните мрежи в Русия се разпространява страховита история като не е ясен нейният първоизточник и мястото, на което се е случила.
В социалните мрежи в Русия се разпространява страховита история като не е ясен нейният първоизточник и мястото, на което се е случила.

И така, представете си – апартамент в сграда в покрайнините на града. Бащата е на работа до късно, майката е в движение през целия ден, или е до магазина, или някъде другаде. В апартамента често остава само малкото шестгодишно момиче.

Няколко местни обирджии разбрали за това и решили да проникнат в „лесния“ апартамент. Но, както показва по-нататък историята, престъпниците явно са били много зле подготвени за „работата си” и въобще не можели да си представят какво ги очаква.

След като се възползвали от момента, в който майката отново отишла някъде да пазарува, крадците се втурнали в апартамента. Преди да отворят вратата, решили контролно да позвънят. Отговорил им тънкият глас на малко момиченце. Престъпниците се представили за пощальона и попитали дали в дома има някой от възрастните. Детето отговорило, че е само, единствено Васка е при нея. Обирджиите попитали на колко годинки са и разбрали, че момичето е на шест, а Васка на три.

Зарадваните бандити бързо нахлули в апартамента. Това, което се случило след това, злодеите ще помнят дълго време.

От тъмнината на коридора към един от тях се втурнало масивно куче, което приковало крадеца към пода и сграбчило врата му със зъби, като го стиснало в хватката. Вторият престъпник замръзнал от ужас гледайки кавказката овчарка. „Васка“ се оказал представител на тази конкретна порода, за присъствието на което престъпниците не знаели.

След като получил от стопанката обичайната команда, кучето се настанило в коридора и веднага щом в апартамента влезли непознатите, то изпълнило задълженията си. Казват, че бандитите са останали така, не само до завръщането на майката, но и до пристигането на полицията.