В Европарламента сресаха Андрей Слабаков и го облякоха в костюм – стана направо неузнаваем (Снимки):

Откакто стана евродепутат , Андрей Слабаков е направо неузнаваем! Раздърпаните ризи и дънките, дългата, невчесана коса – всичко това вече е в миналото.

Специално за Европарламента Слабаков заряза  небрежния си вид , облече костюм с риза и вратовръзка.

Такъв скоро никой не бе го виждал. Режисьорът изуми колегите си с новата си визия .

Андрей Слабаков евродепутат

Така иначе небрежният му стил бе заменен от нов, който наистина подхожда за един народен представител на България в Европа. Колегите му останаха смаяни, когато Андрей се появи така на първия си работен ден и едва го разпознаха.

Синът на Петър Слабаков бе един от най-големите мераклии и влезе в залата сред първите. Явно, че след избирането му за депутат в престижната институция той ще оправдае доверието, което му гласуваха избирателите, защото показа с държанието си, че  възприел новата си роля много насериозно. По време на изпълнението на химна на Европа той остана прав, за разлика от много от колегите му.

Преди да се озове в Европарламента, Слабаков, който е от квотата на ВМРО бе заявил, че няма да облече костюм, но сега всички видяха промененото му отношение и как проявил уважение към институцията. Ето как изглежда Слабаков и на официалната си визитка в Европарламента:

Андрей Слабаков

В следващите дни ще видим в коя комисия ще бъда избран режисьорът. Той сподели, че най-полезен може да бъде в тази по култура или в земеделската, предават от pik.bg.