Най-лошият кошмар на жена се сбъдна, когато свекърва ѝ дойде на сватбата с…

Американският актьор и телевизионен водещ Джими Фелън пусна в „Туитър“ флашмоб, в който моли хората да разкажат за най-странните случаи от сватби. Сред участниците се оказала и Еми Пенза. 

40-годишната писателка от Охайо публикувала в Туитър снимка, на която позират две жени в бели, булчински рокли, пише Daily Mail.

Еми разказала, че свекървата дошла на сватбата й в булчинска рокля. Според повечето от потребителите това наистина е като да се сбъдне най-страшния кошмар на булката.

„Свекърва ми облече сватбена рокля на моята сватба. Можеш ли с нещо да ми се противопоставиш на тази история, Туитър“, пише Ема.

Постът за часове станал популярен, набирайки над 55 хиляди лайка. Много от потребителите съчувствали на Ема и критикували свекървата, наричайки постъпката й ужасна. Но част от тях все пак искали да научат причината за такова поведение.

„И вие още си говорите с нея? Моля те, кажи ми, че някой е плиснал в лицето й чаша вино“, коментира мъж.

И наистина, нещата не се оказали толкова еднозначни. Еми побързала да разкаже историята, която стояла зад тази снимка.

Всъщност свекървата имала много трудно, бедно детство. Като малка тя отивала в кухнята и се хранела с остатъците. Тя пораснала, но страхът, че всичко може да се повтори и бедността да се върне, останал.

Оттогава жената икономисвала буквално от всичко. И когато видяла, че тази бяла рокля се продава с голямо намаление, просто не можела да не го купи. А Еми дори не била обидена, напротив. В туитър описва свекърва си като скромен, щедър и добър човек.