Столичанка хвърли дрехи и задръжки насред „Бизнес парка“ в София

Летните горещини морят млади и стари. Жителите на София не правят изключение. При температури над 30 градуса всеки се опитва да намери най-добрия начин за разхлада. За целта някои хора стягат куфарите и се отправят към море или планина, други избират прохладата на столичните паркове или кротко стоят в климатизирани помещения. Трети пък комбинират нещата.

Подобен е случаят с една столичанка, която е хвърлила дрехи и задръжки. Вместо да направи това в някои от столичните басейни, тя е избрала за слънчеви бани градинката в „Бизнес парка“. Наблюдателна комшийка обаче е увековечила подвига ѝ и го е споделила в социалните мрежи.

„На плаж в Бизнес парк София….нямам думи“, пише в коментар под снимката в социалните мрежи.

Веднага под поста се заредиха лайкове и коментари.

„Daniela Videv Тази жена очевидно не е излизаша извън страната. Не е въпрос дали е тъп поста, просто няма опит и наблюдение.

Mina Bankova Уау. В целия западен свят хората си плажуват по поляните в градовете. Май не човекът който се препича е селяндура тук.
Мартин Хаджииванов Този пост е провокиран от завист и комплекси – ТОЧКА .
Sheli Shable Всеки е свободен да прави каквото искааа… (рабира се ,стига да не вреди на околните и в средата която живеем) Колко по големи проблеми имаме от това някой да се попече малко боже боже … Де да обръщахте внимание и на тях …

Юлиана Дешева Не е свободен да си прави каквото иска, когато живее в град с други хора: не се пече по бански на пейка, къпе се, не вика, не говори по телефон в метрото и не яде, пуска излизащите и тогава влиза, не си тупа чаршафите на главата на съседа, не хвърля фасове и боклуци където иска и още хиляда правила, за да не пречи на другите хора. Това е възпитание, другото е простащина, маскирана като свобода.“, гласят част от коментарите.