Баща реши да даде урок на дъщеря си и взриви мрежата! (Видео)

Нетрадиционният родителски подход на един баща от Флорида, му донесе сериозна слава в социалните мрежи.

Джейсън Хили решил да даде урок на дъщеря си, като нагледно ѝ покаже, че новите ѝ панталонки са твърде къси

За целта, той обул чифт от същите къси панталонки, като тези на момичето и ѝ представил как изглежда тя в тях.

Видеото от нагледния урок, бащата публикува публично в профила си във Facebook с текст: “Ще носиш ли твоите публично? Аз ще нося моите! Възпитателен урок 101”

Шегата на мъжа стана много популярна сред потребителите на Facebook. Видеото е гледано повече от 31 милиона пъти и 820 хиляди пъти е споделено, след публикуването му миналата седмица.

В кпипчето Джейсън влиза в стаята на дъщеря си Кендъл, облечен с къси дънкови панталонки, като тези, които дъщеря му си е купила.

“Кендъл, трябва да поговорим. Къде са панталонките ти? Извади ги. Тези новите, които трябваше да бъдат много по-дълги”, обръща се родителят към дъщеря си. Момичето първоначално отказва, но баща ѝ шеговито настоява и казва, че ще я посреща всеки път от училище, ако не ги обуе.

Дъщерята все пак се слага късите панталонки и отбелязва, че не са толкова къси. “Е, да, както и моите шорти” – отвръща шеговито бащата.

Някои потребители споделиха, че по този начин Джейсън Хили ограничава дъщеря си. „Смешно видео, но нека да спрем да засрамваме момичетата заради избора си на дрехи и да започнем да учим момчетата, че сексът предполага взаимно съгласие“, пише един от потребителите.

Обаче по-голямата част от потребителите оцениха чувството за хумор на Хили и го похвалиха за този подход във възпитанието.