Клиент засне какво се случва в кухнята на прочут ресторант (ВИДЕО)

Има хора, които харесват ресторантите за бързо хранене, а има и такива, които предпочитат кафенетата с разнообразни изискани бюда. Но ако сте мъж от САЩ, то с вероятност от 99% вие сте посещавали Hooters и ви е било напълно безразлично с какво там ще ви нахранят. Защо?

Работата е там, че Hooters са известно на първо място с това, че там работят красиви келнерки, които обслужват посетителите в къси оранжеви шортички и много тесни тениски.

Но красотата на келнерките не винаги е залог за успех – най-важното е кухнята да е чиста, но, съдейки по всичко, Hooters не смята така.

Резултат с изображение за hooters

В който и ресторант да отидете, трябва да знаете, че вас там ви чака чистота, безопасни хранителни продукти и добра хигиена. Всичките тези неща са под съмнение, откакто от кухнята на Hooters изтече видео, заснето от недоволен клиент.

„Седях в далечния ъгъл на бара до местата, където сервитьорите получават храната и напитките от кухнята“, разказва Кутр Фортнер, който е качил видеото във ViralHog.

„Исках да пийна няколко и да хапна малко крилца. За мое учудване, забелязах доста нарушения на хигиената и безопасността. Започвайки от суровата кокошка на пода и приключвайки с миенето на фритюрниците с една и съща гъба, която се използваше и за миене на чиниите на клиентите“.

„Аз бях свидетел на това и успях да го заснема на видео, без да бъда забелязан. В края на краищата си тръгнах без да си поръчвам храна“.

Видеото е гледано над 83 000 пъти откакто се е случил инцидентът през ноември 2017 година в Hooters в Хемптън в щата Вирджиния. Само може да се надяваме, че са били предприети мерки за оправяне на ситуацията.

В интервю Курт сподели, че никога не се е връщал във въпросния ресторант и не възнамерява да го прави в бъдеще.

„Беше много мръсно. Готвачите бързо скачат от приготвянето на пилешките крилца към готвенето на други храни без да си сменят ръкавиците, или да си мият ръцете. Това беше отвратително. Твърде много хора са забаламосани от привлекателните жени, а не обръщат внимание на лошите практики в работата им, което е повод за съжаление“.

Business Insider съобщава, че броят на ресторантите на Hooters е намалял, а продажбите са спаднали, което е накарало веригата за хранене да промени маркетинговата си стратегия.

А можеше да започнат с изчистването на кухните си.