Нора Недкова изби рибата с токчета на плажа

Нора Недкова пак успя да разсмее мрежата, след като се показа на снимки от плажа обута с абсолютно неподходящи обувки. Плеймейтката от Варна, явно се притеснява от ниския си ръст защото е на плажа, но не като обикновените жени с чехли или сандали, а надянала обувки с дебел и висок ток, които са абсолютно неудобни за придвижване в пясъка на плажа, пише hotnews.bg.

Фаталната гледка е от Гърция, където най-вероятно поредното й гадже я е завело на почивка. Никой от последователите на Нора не може да си обясни защо е обула тези неподходящи обувки.

Някои от интернет изследователите предполагат, че комплекс свързан с ниския ръст мъчи пъстроперата птица, други залагат на това, че в бързината не е успяла да си направи педикюр, трети са на мнение, че сигурно това е някаква нова мода пусната от Бионсе, за която ние в България още не сме чули.

Очевидно сандалетките на Недкова са й станали любими, защото освен на плажа, тя се фръцка с тях и на лодка в морето, което може да се окаже много опасно и живото застрашаващо.