Шокиращи СНИМКИ и разкрития за смъртта на US милиардера Крис! Щерка му била…

Президентът на САЩ Доналд Тръмп изрази съболезнования за смъртта на американския милиардер Крис Клайн и дъщеря му, които загинаха при катастрофа на хеликоптер над Атлантическия океан, заедно с три нейни приятелки и още двама човека. Това съобщава The Daily Mail.

Бизнесменът е бил крупен дарител на комитета по инаугурацията на Тръмп, която е спонсорирал с 1 милион долара.

Групата е пътувала с хеликоптера за Флорида, защото са придружавали 22-годишната дъщеря на Клайн – Камерън, която е била в състояние, нуждаещо се от спешна медицинска помощ. Не се съобщава какъв точно е бил здравословният проблем на момичето.

Появиха се и подводни снимки на разбилия се във водата 17-местен хеликоптер „Аугуста Уестланд AW-1339“, който е катастрофирал в 2 часа сутринта местно време в четвъртък.

„Моите дълбоки съболезнования към семейството и приятелите на големия бизнесмен и енергиен експерт Крис Клайн, неговата прекрасна дъщеря Камерън и техните приятели, заради трагичния инцидент, който се случи на Бахамите“, написа в петък Доналд Тръмп в Туийтър и допълни: „Хората от Западна Вирджиния никога няма да ги забравят!“.

 

 

 

Бизнесменът щеше да навърши 61 години в петък. Семейството на Клайн излезе със заявление вчера: „Всички сме дълбоко покрусени от съобщението за смъртта на обичните ни баща Крис и сестра Камерън. Тази загуба ще се почувства от всички, които имаха привилегията да ги познават“.