Многодетна майка ненавиждаше тялото си, докато не чу случайно разговор между мъжа си и приятели

Ако съвременна жена е родила дете, тогава тя трябва незабавно иска да стане отново стройна и красива и да си възвърне предродилната форма.

Този постулат днес, разбира се, не е „задължителна програма“ за изпълнение, но по някаква причина всички тайно чакат младите майки веднага да се приведат в „божествена форма“.

Постоянно се натяква фактът, че днес има толкова много инструменти и методи.

Не е непременно скъпо.

В същото време никой не иска да мисли за факта, че не всички жени правилно възстановяват хормоните си след бременността.

Мнозина имат метаболитни нарушения. А понякога просто няма достатъчно сили, за да се събереш.

Да, една жена трябва да се опита да изглежда добре, но ако генетиката се съпротивлява на това, тогава след раждането не трябва да обръщате внимание на факта, че не може бързо да отслабне или да приведе косата и кожата си в ред.

Всичко има своето време. Особено, ако майката се е родила не едно, не две и не три деца, а пет!

Вероника е качила 15 килограма след раждането на петте си деца. Тя е опитала всичко, за да върне предишното си тяло, но в един момент се е отказала и оставила диетите в историята.

Пълничката жена се е смущава от съпруга си Саша и се е страхувала да се съблича пред него. Веднъж на Саша и Вероника им дошли приятели на вечеря. Докато Вероника слагала масата, следяла с едното ухо разговорът между мъжете.

Те обсъждали всевъзможни теми, не само за риболов и коли.

И по невнимание младата жена чула тази фраза от любимия си съпруг: „Не искам жена ми да отслабва изобщо. Тя ни даде 5 очарователни деца, а тялото й се справи чудесно. И аз обичам всяка гънка по него.“

Вероника избухнала в сълзи от щастие, защото е чула това, за което много жени си мечтаят.

Тогава разбрала, че няма от какво да се притеснява и че всичко е наресд.

Но все пак Веорника успяла да свали 10 кг за 2 месеца, без да положи почти никакви усилия. Спокойствието й е помогнало да върне фигурата си.

Ето я – силата на любовта!