Трагедия! Почина млада звезда от Холивуд и Бродуей ВИДЕО

В САЩ внезапно  почина 13-годишната Лоръл Григс. Въпреки младата си възраст, тя вече бе много известна актриса. На 6-годишна възраст Лоръл играе на Бродуей и то в знаменитата постановка на „Котка върху горещ ламаринен покрив“.

По-късно тя участва във филми, а нейни партньори са такива звезди като Скарлет Йохансон, Кристен Стюарт, Стив Карел, пише The New York Times.

Лоръл Григс също така участва в популярни американски телевизионни проекти, сериали и във филма на Уди Алън „Социален живот“.

Роднини на актрисата съобщиха, че причината за смъртта е астматичен пристъп. Лекарите се опитали да спасят момичето, но не успели, пише Usa.one.

Лоръл се е борила с астмата в продължение на около две години, каза баща й Анди Григс пред CNN. Въпреки че тя изглеждала добре месеци наред, баща й е уточнил, че той постоянно я е водил на медицински прегледи.

Лоръл е била страстна относно кариерата си и е подготвяла сериозно изпълненията си.

„Тя никога не се задоволяваше с постигнатото, винаги репетираше движения и нови неща“, казва баща й. Когато той й предлагал да се отпусне и да си почива, понеже е научила добре ролите си, тя казвала: „Тате, не много хора получават такъв шанс“.

Потребителите в социалните мрежи и феновете на киното и изявите на младата звезда са шокирани от внезапната й кончина. Под фотографията, която Григс публикува в Instagram само преди 2 седмици, те оставят своите съболезнования.